Under E3 tidigare i år gick Microsoft ut med information om deras nya konsol kallad Project Scorpio. Något som då inte nämndes var om denna konsol kommer att ha exklusiva spel eller inte - men detta togs nyligen upp i en intervju med Aaron Greenberg (Head of Xbox Marketing), som berättade att konsolen inte kommer att ha några exklusiva titlar, om man inte räknar med VR-spel.

Project Scorpio ryktas vara tillgänglig mot slutet av 2017.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Pauline Engdahl

Pauline Engdahl

Skribent

Trots Smålands vackra skogar finner man oftast Pauline inomhus - förmodligen upptagen med att spela, då det är det hon spenderar majoriteten av sin fritid på. Hennes kärlek för spel introducerade henne även till cosplay, vilket är något hon har sysselsatt sig med sedan 2012.