Nästa vecka släpps Deus Ex: Mankind Divided, men redan imorgon (fredag) klockan 15.00 dyker Adams ultrasmarriga recension upp här på siten! Innan dess får ni hålla till godo med lanseringstrailern som Square Enix tidigare idag släppte. I trailern får vi se hjälten Adam Jensen använda några av sina specialförmågor, dela ut stryk och hålla monolog kring de tunga ämnen som genomsyrar spelet. Spana in klippet här nedan:

Är du sugen på Deus Ex: Mankind Divided?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jerry Fogselius

Jerry Fogselius

Feature-redaktör

Jerry är en rödskäggig ung man som trots gingerhåret har en själ, vilken han lägger ner i alla sina texter. Han har ett helt rum dedikerat till spel, där en gammal burkteve står sida vid sida med en sån där modern ”plattskärm”. Han är en allätare som älskar äldre titlar lika mycket som de senaste actionspelen, och favoritliret Super Mario 64 går än idag lika varmt som när han tog sitt första hopp 1997 (Jerry har dock fortfarande inte lyckats tagit alla 120 stjärnor).