Vad spelar vi i helgen (20-22 augusti)

Eller: vad vi som inte kunde åka till Gamescom gör istället.

Den här helgen är det Gamescom i Tyskland och vi har två utsända på plats. Dessutom har vi tagit en titt på både Deus Ex: Mankind Divided och Hearthstone: One Night in Karazhan.

Jerry Fogselius

Denna helg blir det mest kortspel och några vändor i Mario Kart, eftersom sambons pappa är på besök från Skåne. Ryktet går att det är han som har lärt min flickvän att uppskatta Marios långlivade racingserie. Jag måste kort sagt alltså vinna hans respekt genom att slå honom på Rainbow Road, eller hur fungerar det där egentligen...?

Gabriel Eriksson Sahlin

Så... jag återupptäckte precis Vampire The Masqurade: Bloodlines. Under min uppväxt har jag både exalterat och skräckslaget kollat på när min syster spelat det men nu, nu fan ska ja köra det själv! Än så länge har allt gått prima, sedan kom jag till spökhuset. Detta är den dummaste idén jag någonsin kommit på. Jag är alldeles för rädd för detta spel.

Malin Granberg

Med tanke på att jag just ruinerat mig själv genom att köpa delar till en helt ny dator ska jag gråta ner i en bunke jordgubbsglass och fortsätta levla i WoW. Ifall någon har förslag på PC-spel tar jag tacksamt emot dessa!

Jonas Pettersson

Det känns som att min jobbhelg kommer svälja ovanligt mycket tid för mig den här gången, men får jag loss lite speltid så lär jag glida tillbaka på L.A Noire som jag mer eller mindre återupptäckt.

Petter Hansson Frank

Ska nog sätta mig med Dragon Age: Inquisition som jag precis börjat spela. Har varit väldigt sen på bollen här, men det ska bli skönt att få kasta mig in i en annan värld ett tag. På lördag lär jag även gå och se Östersunds FK mot Djurgårdens IF, som lär bli en härlig tillställning.

Johnny Larsson

Kommer sätta mig och testa Titanfall 2. Ska bli intressant även om det endast är ett teknik test. Grabben hemma vill säkerligen att vi spelar Lego Dimesions igen och det säger man inte nej till. Blir det tid över kommer min Diablo 3 karaktär förhoppningsvis få bättre gear.

Niklas Alicki

Så jag hade hittat en planet med låg atmosfär och full av sällsynta mineraler. Perfekt plats att tjäna ihop till ett nytt rymdskepp tänkte jag! Efter kanske en timme av guld-grävande ramlade jag ner i en grotta med konstiga ägg som öppnade sig och gav mig märkliga pärlor, problemet var bara att Sentinels aktiverades så jag fick springa mellan äggen som i någon Looney Tunes-sketch för att inte dö. Men med äggjakten fördubblade jag mina inkomster per runda! Eh ja, så med ett nyköpt rymdskepp med 24 härliga slots och uppgraderade Photon Cannons kommer jag flyga vilse i No Man's Sky i helgen.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

Fallout 4: fusk och konsolkommandon

Alla kända konsolkommandon för PC-versionen av spelet.

Feature10 saker vi helst vill se under E3 2015

Vi har berättat vad vi tror kommer visas och inte. Här är vår önskelista inför E3 2015.

FeatureTwitch Livestream ikväll: Elder Scrolls Online

Ställ frågor och spana in hur Elder Scrolls Online fungerar på konsol

EssentielltRecension: Dark Souls 3

Lucas har dött fler gånger än vad som kan räknas i DS3. Och han gillar det.

FeatureFem heta rollspel att spana in 2016

Vilket blir nästa rollspel att äta en stor portion av ditt liv?

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading