Night Dive Studios är aktuella med kommande remaken av System Shock, vilket har fått en demo som definitivt gav ett bra första intryck. Dessa utvecklare befinner sig även på Twitch där de streamar för fullt mellan varven och nyligen laddades en intervju upp med Alexander Brandon, som var lead composer för det första Deus Ex.

Samtidigt streamas Deus Ex i bakgrunden medan herrarna snackar musik från spelet, samt går in på ljuddesign och det minst sagt speciella röstskådespeleriet.

Andra som dyker upp i streamen är en annan kompositör vid namn Michiel van den Bos, som också bidragit till spelets musik, och Bret Autrey, också känd som Blue Stahli som har fått äran att fixa låtar till nya System Shock. Elektronisk musik har präglat samtliga av dem och det är högst intressant att höra om.

På tal om Deus Ex så har du väl läst Adams recension av Deus Ex: Mankind Divided. Inte? Kolla då in den här.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.