Både jag och vår käre snarkande chefredaktör Andréas (fyfan, Andréas, fyyyfan) var på i Köln, Tyskland i veckan och besökte Gamescom. Horder av förtittar, intervjuer och artiklar är därför på väg. Jag testade bland annat att bli fjärtad i ansiktet i Ubisofts bås.

Vad vi inte hann göra var att filma i någon större utsträckning. Däremot har våra brittiska kollegor slängt ihop en trevlig video som visar sex saker de lärde sig under spelmässan:

Har du följt Gamescom 2016 och tycker du att det avslöjades något vettigt?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

Spel i den här artikeln

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.