Matvraket Kirby öppnar café i Japan.

På tiden att han delar med sig av maten istället för att suga i sig allt själv.

Vi är lite sena på gröten med denna nyhet, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge som kockarna säger. Matreferenserna haglar redan men visste ni att Nintendos rosa lilla boll Kirby - som borde va med på bild i ordboken under ordet matvrak - ska öppna café?

1

Kirby suger i sig ALLT som går att suga i sig, levande som dött, så nu har Nintendo beslutat att det är dags att ge tillbaka till folket genom att öppna två café i hans namn. Ställena heter Kriby Café och än så länge finns de bara i Japan, men affärsidén känns klockren och matverken ursöta, så vi får hålla tummarna att det kommer hit.

44

Det första stället ligger i Osaka och slog upp portarna den femte augusti och den andra kommer öppna om bara två dagar i Nagoya. Även Tokyo kommer föräras inom kort.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

FeatureTrailern - spelvärldens samhällsfara nummer ett?

Alex om ständigt krossade förväntningar i spelvärlden.

FeatureThrowback Thursday: Eternal Sonata

Så mycket mer än bara ett spel.

FeatureThe Witcher III: En värld utan kompromisser

Adam har fått chanen att intervjua Witcher-teamet om spelvärlden i deras efterlängtade rollspel.

Tävling: Vinn massor av Fallout-prylar

Prylar och loot - vi tävlar ut ett härligt Fallout-paket.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading