Playstation 4 Slim är helt klart på väg, trots att den ännu inte utannonserats och inte har någon officiell design. Dock har inte det stoppat läckta bilder på Neogaf från att skapa spekulation kring hur det kommer se ut, vilket vi rapporterade om igår.

Mycket är oklart, men vad som i själva verket står klart är att Sony ämnar utannonsera två nya PS4-konsoler nästa månad efter att ett Playstation-möte ägt rum. Det är genom Wall Street Journal, via Pushsquare, som nyheten har kommit att en ny standardmodell och den mer kraftfulla PS4K (eller Neo) ska få komma ut i rampljuset. Enligt WSJ hoppas Sony på att attrahera "hardcore fans and more casual users to its video game platform".

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.