Vem vill inte vara en pirat? Segla världshaven, mata folk till hajarna och känna de fria vindarna slå mot ansiktet. Rare (du vet, de som en gång gjorde grymma spel till Nintendos maskiner) arbetar just nu på Sea of Thieves - ett piratspel som verkar bli rätt härligt.

Vi själva fick inte möjlighet att testa Sea of Thieves på Gamescom förra veckan, men det gjorde däremot våra kollegor på Outside Xbox:

I Sea of Thieves kan du styra ett skepp, helst tillsammans med din klan, sänka motståndare, supa, spela musik och allmänt leva det där härliga piratlivet. Visst fasen ser den fantastiskt ut?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.