From Softwares dystra och brutala spelserie går från klarhet till klarhet. I vår recension av Dark Souls 3 skrev Lucas Jones "Ett fantastiskt äventyr som aldrig slutar förvåna med sin mästerliga design och oöverträffade atmosfär." och belönade spelet med den guldiga Essentiellt-stämpeln.

Nu är det första nedladdningsbara materialet på väg till Dark Souls 3. Ashes of Ariandel är namnet och DLCn släpps den 25 oktober, har Bandai Namco bekräftat. Såhär ser den första trailern ut:

Med tanke på att det nya området påminner en del om painted World of Ariamis från det första Dark Souls så kanske vi faktiskt får se fler kopplingar mellan spelen. Nyheter i expansionen är nya bossar, vapen, rustningar och magier samt ett nytt multiplayerläge. En hel del material alltså. Kommer du skaffa Ashes of Ariandel?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.