Dagens galnaste: Allsvenskt fotbollslag låser barn ute på grund av Pokémon Go

Allt på grund av en stackars Magmar.

Det allsvenska fotbollslaget Gif Sundsvall, även kända som Giffarna, har stött på ett ovanligt problem på grund av Pokémon Go. Det är nämligen så att den mycket eftertraktade Magmar har flyttat in på Giffarnas hemmaarena Norrporten Arena i centrala Sundsvall. Enligt Aftonbladet huserar den eldfängda pokémon mitt på planen och gör att horder av barn - stora som små - samlas inne på mattan.

2

Kommunen som driver arenan har nu tvingats låsa portarna för att förhindra alla ivriga pokémon-jägare, som de hävdar är upp emot 30-40 stycken varje dag. Men varken lagets tränare, Roger Franzén, eller någon annan i klubben verkar störts av barnens jakt enligt kanslisten Andreas Lindman, som själv säger att han fångat Magmar 27 gånger.

1
En eldfängd rackare.

Så nu vet ni vart ni skall åka om ni vill fånga Magmar kära läsare!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading