För att fira släppet av Forza Horizon 3 som släpps den 27 september, är nu Forza Motorsport 6 gratis för alla Xbox Live Gold-medlemmar nu över helgen. Detta är det senaste spelet i serien, och beräknat i svensk tid är spelet alltså gratis 09:01 den 25 augusti till 08:59 den 28 augusti. Dags för Xbox One-användare världen över att göra gatorna osäkra!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Pauline Engdahl

Pauline Engdahl

Skribent

Trots Smålands vackra skogar finner man oftast Pauline inomhus - förmodligen upptagen med att spela, då det är det hon spenderar majoriteten av sin fritid på. Hennes kärlek för spel introducerade henne även till cosplay, vilket är något hon har sysselsatt sig med sedan 2012.