Att det kommer släppas horder av nedladdningsbart material till Battlefield 1 är knappast någon nyhet eller överraskning. Men nu har vi till sist fått lite detaljer kring det hela på EAs onlinetjänst Origin.

1

I Premium Pass, som spelets säsongpass heter, kommer kosta 39,99 euro (alltså drygt 400 kronor) och innehålla 16 nya kartor, 20 nya vapen, dog tags och Battlepacks. Det sistnämnda innehåller bland annat skins till dina vapen.

Du får även tillgång till multiplayerbanorna två veckor tidigare än de som köper dem separat i expansionsformat. Den första expansionen heter They Shall not Pass och låter dig slåss som den franska armén. Datumet är mars 2017.

Senare kommer vi även kunna slåss som de sovjetiska trupperna, men vad denna expansion heter och när den släpps är ännu oklart.

Är du taggad på Battlefield 1?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Fler artiklar av Robin Stjernberg