I veckan har vi fortsatt rapportera från det vi sett och upplevt på förra helgens Gamescom. Dessutom har vi rasat mot i-landsproblem, recenserat Deus Ex. Mankind Divided och skrivit om HeatoNs medverkan i tv-programmet Mästarnas mästare. Så till helgen slappnar vi av till detta:

Jerry Fogselius

Reser till Åland för att träffa släktingar i helgen, så det enda jag kommer spela blir "A Game of Theones", hehe. Ordvitsar äsido, jag har 30-nånting sidor kvar att läsa i George R.R. Martins första besök i Westeros och räknar med att nå slutet imorgon när jag befinner mig på det fjärran Östersjön. Några TV-spel blir det icke.

Robin Stjernberg

Grow Up. Jag säger bara det. Uppföljaren till ett av de senaste årens absolut bästa och mest glädjeframkallande plattformsspelen har äntligen fått en uppföljare och tro fan att jag kommer njuta av det. Kasta mig runt, hoppa på växter och ramla ner för kullar. Precis som den klantiga roboten ska göra. Plus eventuellt spela lite av det senaste Worms-spelet med söta David, men det får ni kolla med honom (han är för rädd för att åka på spö den jävla sopan). Hans maskar ska då fan dö!

Adam Holmberg

Jag ska försöka ge No Man's Sky en till chans. Spektakulär vision som än så länge tyngs ner poänglöst plottrig design. Repetition och enformighet varje system jag hoppar till med enstaka guldkorn som glimtar till ibland. Jag vill tycka om det mer för sin idé men det går bara inte. Men jag ger det ett försök till. Vissa ger det ju tydligen 9.9 i betyg så något bra måste det finnas begravt under all tristess...

Gabriel Eriksson Sahlin

LEGIOOOOON!!! Äntligen är det nästan dags! Under helgen kommer några av oss på redaktionen streama och förbereda oss inför expansionen för att sedan kötta hela nästa vecka! Så peppad!

Robert Arveteg

Efter en tuff jobbvecka kommer jag bege mig ut i galaxen och bara vara i No Man's Sky. Det är precis vad jag behöver just nu som uppvärmning inför spelhösten som fullkomligt svämmar över av spel. Framförallt håller jag ögonen på Destiny: Rise of Iron och Pokémon Sun/Moon. Vad kan jag säga? Jag är en sucker för evighetsspel.

Andréas Göransson

I helgen ska jag äntligen gräva ner mig i spel efter en galen Gamescom-vecka. Jag ska plocka upp Pokémon Yellow igen, för nostalgins skull, och kanske ge No Man's Sky en chans igen även om jag - med handen på hjärtat - tycker att spelet är rätt... tråkigt.

Johnny Larsson

Legion blir det i helgen! Fast mellan allt roligt som händer IRL, stadsfest, flyguppvisning. Befinner sig någon i Linköpingstrakten, så kom till stadsfesten och Hyresgästföreningens monter och snacka lite hyror och schyssta spel!

Malin Granberg

Legion och ännu mer legion. I helgen tänker jag drunkna i invasioner, demon hunters och kräftfester, en ren drömhelg skulle jag kalla det!

Petter Hansson Frank

Drar hem till byn och tar med mig min PS4a. Ska mysa med Dragon Age: Inquisition hela helgen.

Niklas Alicki

Efter en mycket intensiv tid med No Man's Sky tänkte jag försöka bryta med något helt annat, och har därför börjat med Far Cry Primal som legat i backlogen alldeles för länge. Så i helgen ska jag för omväxlingens skull utforska vackra skogar, samla material för att göra skyddande kläder, slåss för min överlevnad och... Men vänta här, va fan!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.