Här är de bästa multiplayerspelen för delad skärm

Vilka är dina favoriter?

Här på redaktionen älskar vi multiplayer, speciellt om det finns möjlighet att lira tillsammans i soffan med andra på en delad skärm. Våra kollegor på Eurogamer.net har sammanställt en otroligt trevlig videolista på de bästa local multiplayer-titlarna de kommit på.

Även om vi är separata hemsidor som arbetar under samma namn så måste vi hålla med om listan på de flesta punkter. Och en trevlig lista är alltid en trevlig lista, liksom. Har du några favoriter du tycker de glömt bort?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Relaterat material

Tävling: Vinn stort Xbox One-paket

Eurogamer.se firar 1 år med stor Xbox One-tävling.

Recension: Shadow of the Beast

Vi har följt med i antihjälten Aarbrons jakt på hämnd i denna sidoscrollare. Var det värt all död?

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading