Inatt är det äntligen premiär för World of Warcraft: Legion. Vi på redaktionen fortsätter vår stream-vecka och bjuder idag upp till fest.

Klockan 14:00 kör vi igång med fler legacy-uppdrag, raids och en spektakulär tävling att hitta de snyggaste premiärkläderna. Efter en liten paus fortsätter sedan streamen vid 22:00 och då är det äntligen dags att uppleva Legion!

Allt kommer streamas på vår youtube-kanal, vi ses där.

FOR AZEROTH!

1
Selfie with da boss

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Gabriel Eriksson Sahlin

Gabriel Eriksson Sahlin

Skribent

Gabriel är en öppen och sprallig östgöte som älskar spel, cosplay och skådespeleri. Med en dröm för att uppträda på scen studerar han skådespeleri i Göteborg och åker även runt på konvent där han både uppträder och dömer. Kärleken för cosplay kom för cirka 4 år sedan från den passionerade kärleken för spel. Gabriel älskar alla genrer men dras till spelen med en stark och drivande story så som favoriten Eternal Sonata.