Kolla in prologen till Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice

Nintendo och Capcom bjuder på en åtta minuter lång video.

Undertecknad längtar ihjäl sig till det nya Phoenix Wright-spelet som fått undertiteln Spirit of Justice och släpps i Sverige den 8:e september. För att göra längtan ännu värre har nu Capcom och Nintendo släppt hela prologen till spelet på youtube, kolla nedan:

För den som inte vet var det hela tre år sedan det senaste spelet i serien släpptes - Dual Destinies - så det är minst sagt på tiden att vi får följa den fantastiske advokaten Phoenix på nya rättegångs-äventyr. Det låter osexigt, men Ace Attorney-spelen är bland de mest välskrivna spelserierna som finns därute.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

Gröna troll intar Total War: Warhammer

Dessa kommer inte alls vara en nagel i ditt öga på slagfältet...

Phil Spencer: Scorpio är en 4K-konsol

Xbox-chefen har blivit intervjuad.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading