Nintendo Minute guidar oss genom Pokémon World Championship 2016

Häng med!

Förra helgen anordnades Pokémon World Championship i San Fransisco, där de bästa av de bästa pokémon-spelarna samlades för att göra upp i diverse tävlingar. I år var inte almänheten bjuden så för att inte exkludera sina fans har Nintnedo slängt upp en video där vi får följa Kit och Krysta från Nintendo Minute genom rum efter rum i de pokémon-smyckade hallarna, ta en kik:

Som vi kan se är stället fullproppad av Pokémon-godis. Bland annat får vi se små robotar föreställandes de små fickmonstren göra upp vem som är starkast. Såklart anordnades även en Pokkén Tournament-turnering och dyra exklusiva samlarprylar fanns i horder. Till nästa år hoppas vi att alla är välkomna igen!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading