En mystiskt person som kallar sig Rare Thief, alltså inte en ovanlig tjuv utan en människa med stor kärlek till företaget Rare, har lagt upp en video på Youtube där han visar hur Rares kanske bästa spel, GoldenEye 007, hade sett ut om det släpptes på Xbox Live. Kolla in nedan:

Det ser onekligen snyggt och smidigt ut, så till den grad att vi hade fullkomligt älskat att få återuppleva denna odödliga klassiker i fin HD. Tyvärr lär det inte hända på många, många år, då det är för många företag som har sitt att säga om Bond-licensen. Det är och förblir en fan-projekt på youtube.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.