Zelda: Majora's Mask i acapella

Smooth McGroove gör det igen.

Det långhåriga musikgeniet Smooth McGroove har gjort sig en karriär på youtube genom att göra om tidlös spelmusik i acapella. Senast i raden, och ett av hans bästa verk enligt underteckand, är hans version på Clock Town-melodin från The Legend of Zelda: Majora's Mask til Nintendo 64.

Kolla själva:

Det är oroligt imponerande hur han lyckas få till så vackra stämmor. Ibland blir det lite grötigt när han göra acapella av snabbare låtar - förutom ett par Mega Man-låtar då -men lugna och fina som Clock Towns mystiska melodi gör sig förträffligt i McGrooves strupe.

Vad vill ni se härnäst?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

FeatureTrailern - spelvärldens samhällsfara nummer ett?

Alex om ständigt krossade förväntningar i spelvärlden.

FeatureThrowback Thursday: Eternal Sonata

Så mycket mer än bara ett spel.

FeatureThe Witcher III: En värld utan kompromisser

Adam har fått chanen att intervjua Witcher-teamet om spelvärlden i deras efterlängtade rollspel.

Tävling: Vinn massor av Fallout-prylar

Prylar och loot - vi tävlar ut ett härligt Fallout-paket.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading