1

Nintendo fortsätter att släppa spel till 3DS som är populära på WiiU, och vem kan klandra dem? Nintendo 3DS är utan tvekan deras bäst säljande hårdvara just nu. Personligen ser jag det som en fantastisk vinst för 3DS-ägare som nu kommer att få spela Super Mario Maker på sin 3DS-enhet.

Spelet kommer att släppas den 2 december, men kommer dock inte ha online-funktionen som varit en av anledningarna till Mario Makers stora framgång. Istället låter nintendo meddela att de kommer ha en lokal delningsfunktion genom att antingen aktivt dela sina skapelser med andra spelare eller genom street pass-funktionen.

Dessutom kommer spelare att kunna skapa banor tillsammans genom att spelare bjuder in sina vänner att delta i skapelsen.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Fler artiklar av Robert Arveteg

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Recension: Super Mario Maker

Robert har provat Nintendos nya map editor. Få svar på om det är så lekande lätt som Nintendo lovat.

Bräking news: Fåret Shaun gästar Super Mario Maker

Får får får? Nej, får får lamm.