Yoshi's Whooly World kommer få en 3DS-version

Så gulligt att du kommer dö söt-döden

1
2

Underbart fina Yoshi's Whooly World blev under dagens Nintendo Direct utannonserat till Nintendo 3DS, men kommer ha namnet Poochy and Yoshi's Woolly World. Spelet kommer att invadera din 3DS med garn den 3 februari nästa år.

Utöver originalspelet så tillkommer även extra banor som kommer involvera Yoshis trogna följeslagare Poochy. Dessutom kommer Poochy få samma behandling som Yoshi och en helt fantastiskt urgullig garnamiibo föreställande jycken kommer att kunna köpas i butik.

Som om inte det vore nog så kommer det att finnas med kortfilmer med de små garnfigurerna i spelet.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading