Nu är det dags för helg vilket betyder att arbetsveckan äntligen är slut. Därför tar vi en dag av ljuv ledighet och bjuder istället in till World of Warcraft: Legion-stream på lördag klockan 21:00. Level 110 är precis inom räckhåll och sedan bär det av till legendariska uppdrag och makalösa raids!

Tills dess kan ni återuppleva hela veckan nedanför. Ses på lördag!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Gabriel Eriksson Sahlin

Gabriel Eriksson Sahlin

Skribent

Gabriel är en öppen och sprallig östgöte som älskar spel, cosplay och skådespeleri. Med en dröm för att uppträda på scen studerar han skådespeleri i Göteborg och åker även runt på konvent där han både uppträder och dömer. Kärleken för cosplay kom för cirka 4 år sedan från den passionerade kärleken för spel. Gabriel älskar alla genrer men dras till spelen med en stark och drivande story så som favoriten Eternal Sonata.