Square Enix och Eidos-Montréal har utannonserat att karaktären Frank Pritchard, som också figurerade i Deus Ex: Human Revolution - kommer återvända till Deus Ex-universumet i Deus Ex: Mankind Divided. Detta genom System Rift som är spelets nya story-DLC.

2015/articles//a/1/8/5/4/0/9/4/eurogamer-y5ott2.jpg

I System Rift återförenas Adam Jensen och Pritchard sedan deras samarbete på Sarif Industries och den här gången får de jobba för att hitta information om den mystiska Santeau Group. För att göra detta sätter de siktet mot en av de mest säkra databankerna någonsin - Palisade Blade - och Adam får genom detta chansen att få reda på mer om Illuminati.

Den 23 september kommer System Rift att släppas för Deus Ex: Mankind Divided via Xbox Live, Playstation Network och förstås via Steam.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.