Det sista DLC-paketet till Fallout 4 heter Nuka World och innehåller gott om häftiga saker att se och göra. Bland annat finns en helt ny version av den fruktade Deathclaw: Gatorglaws. Våra brittiska kollegor gav sig ut i jakt på det häftigaste sakerna att beskåda i den sönderbombade världen och hittade ett par roliga grejer.

Här nedanför kan du se fem stycken roliga påskägg de upptäckte i Nuka World. Var varnad då den sista innehåller en rätt stor spoiler för ett sidouppdrag.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.