Vad spelar vi i helgen (1-3 sept)

Battlefield 1-beta och World of Warcraft-expansion hela helgen!

Första helgen i september och det finns mycket att se fram emot nu. Snart är höstens stora releaser här och nästa vecka förväntas vi höra mycket nytt från Sony. Den här veckan har vi nostalgiskt tittat tillbaka på actiongenren, samt recenserat Worms WMD, Master of Orion och Metroid Prime: Federation Force.

Adam Holmberg

I helgen tänkte jag ta och och spela lite Call of Duty 2. Väntat länge på att det ska bli spelbart på Xbox One via bakåtkompatibilitet och nu har det äntligen hänt. Dags att åter igen bekämpa axelmakter på det klassiska sättet, utan vare sig robotar eller modern politik inblandad. Ska farma achievements också!

Petter Hansson Frank

I helgen blir det att fortsätta med Dragon Age: Inquisition som jag kommit igång ordentligt med nu. Förra helgen for jag som sagt hem till byn och efter en snabbfrisering av gräsmattan spenderade jag dryga tio timmar genom att uträtta stordåd i Thedas. Det blir bara bättre och bättre.

Gabriel Eriksson Sahlin

Gissa tre gånger. Legion såklart!!! Denna helg blir det mer streams och kubbande igenom dungeons inför den kommande recensionen. Nu är det inte långt kvar tills man dingar 110 så det är bara att tuta och köra!

P-A Knutsson

I helgen blir det antagligen World of Warcraft. Efter ett nästan två år långt uppehåll är det dags att besöka Azeroth igen. Jag har inhandlat expansionen och lagt in koden för två månaders speltid med ett kort som har legat i en låda i över ett år. Jag tjuvstartade spelandet kvällen innan expansionen släpptes lös, men orkade bara med 30 minuter då. Förhoppningsvis blir det roligare i helgen med allt nytt! Eller så kommer jag att sitta och sucka över hur mycket bättre det var förr...

Alexander Ljungqvist

I helgen ska jag besöka min hemstad Stockholm och ladda om inför hösten. Eftersom min bärbara dator inte är i närheten av att kunna lira någon samtida titel så ska jag roa mig med några rankade matcher i tidernas bästa RTS: Age of Empires II HD!

Andréas Göransson

I helgen fortsätter jag min "quest for glory" i Pokémon Yellow. Jag är nämligen fast på dagsjobbet både lördag och söndag och tänker därför döda lite tid tillsammans med Pikachu och vänner. Jag har redan klarat av Elite Four och jagar magiska level 100 för mina favoritmonster. Är det nu det händer?

Jonas Pettersson

Så länge EAs servar håller sig i skinnet kan det mycket väl bli en och annan spelsession med Battlefield 1-betan. Dock är jag garderad om detta skulle skita sig då finfina Deus Ex: Mankind Divided även bor i min Steam-lista för närvarande. Good times!

Malin Granberg

Battlefield 1-betan och World of Warcraft surrar på min nya PC-babe i helgen. Har inte kunnat spela fps på 4 år, och känner verkligen hur rostig tiden gjort mig. Allt detta kombineras med stelt pluggande inför två kommande megatentor, det blir kul!

Johnny Larsson

World of Warcraft får det bli i helgen och skulle man vilja bryta lite med något annat finns ju alltid BF1 betan klar att dra igång! Givetvis måste även grabben få sin dos och då blir det Lego Dimensions.

Jimmy Andersson

Förutom battlefield 1-betan dyker jag ned ett varv till i Metroid Prime: Federation Force. Det spelet verkligen överraskade mig. Inte jättesnyggt men välbyggt och bra kontroll! Jag älskar sci-fi så att få skjuta lite brännande laser i höstmörkret piggar upp!

Niklas Alicki

Precis som alla andra i redaktionen tänker jag suga ut så mycket som möjligt av Battlefield 1-betan i helgen. Och får jag tid över tänker jag kolla in indiespelet Moon Hunters som jag följt ända sedan Kickstarter-tiden och som i dagarna äntligen kom ut till Playstation 4. Verkar gulligt och perfekt för co op, med en lite ny twist i spelmekaniken.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

FeatureGrattis Playstation! Idag blir du 20 år

Och chefredaktör Andréas sammanställer fem favoriter till Sonys lilla gråa.

FeatureSå här var Ubisofts presskonferens

The Division, Rainbow Six: Siege, Assassins Creed: Syndicate och Aisha Tyler.

RekommenderatRecension: Mario & Luigi: Paper Jam Bros

Papper har aldrig varit roligare i spel.

Eurogamer Live: Paragon

Följ med Petter Hansson Frank när han tar sig an Epics kommande MOBA.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading