I ReCore spelar vi som äventyraren Joule Adams och hennes robotiska kompanjoner. Världen heter Far Eden men verkar inte vara någon lustgård precis. Öde, karg och befolkad av allsköns ondskefulla tingestar lär det bli ett digert arbete för Joule att försöka hålla sig vid liv. Videon ser du här nedan:

ReCore är skapat av legendaren Keiji Inafune och släpps den 13 september.

Är du peppad?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Petter Hansson Frank

Petter Hansson Frank

Esport-redaktör

Trots uppväxten som bondpojk i en av Jämtlands avkrokar lyckades Petter tidigt intressera sig för spel i alla dess former. I dagsläget får dock nästan allt annat stryka på foten för Dota 2, ett spel som Petter borde vara proffs i vid det här laget.