Imorgon är det grand final av en vecka med intensiv streaming som fått oss att vilja ta semester från Azeroth. Efter Eurogamer Live kör vi igång vid 21:00 och då ska Garrosh Hellscream äntligen dö. Igen.

Så poppa popcornen och häll upp läsken så ses vi för en spektakulär final!

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Gabriel Eriksson Sahlin

Gabriel Eriksson Sahlin

Skribent

Gabriel är en öppen och sprallig östgöte som älskar spel, cosplay och skådespeleri. Med en dröm för att uppträda på scen studerar han skådespeleri i Göteborg och åker även runt på konvent där han både uppträder och dömer. Kärleken för cosplay kom för cirka 4 år sedan från den passionerade kärleken för spel. Gabriel älskar alla genrer men dras till spelen med en stark och drivande story så som favoriten Eternal Sonata.