Titanfall 2 kommer inte vara en del av EA Access. Detta rapporterar spelsajten Gamereactor.

Anledningen ska vara att förhandlingarna strandat och att spelet därför inte kommer släppas via Access-tjänsten. Vanligtvis brukar EAs titlar utvecklas "in house" men Respawn är som bekant en självständig studio varav rättigheterna blir lite knepigare.

Kort sagt - vi får vänta snällt till den 28 oktober då spelet släpps i sin helhet till PC, Playstation 4 och Xbox One.

Hade du velat testa Titanfall 2 via EA Access?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.