Trots att Red Dead Redemption finns till Xbox One (Xbox 360-versionen) är vi många som vill se en regelrätt remaster tillsammans med uppföljaren.

Och det verkar som att vi inte behöver vänta alldeles för länge. Nya rykten (via SegmentNext) säger nämligen att de båda spelen ska avslöjas idag, en dag innan Sonys Playstation Meeting. En annan källa påstår dock att presentationen kommer att ske under Sonys presskonferens imorgon kväll.

Ta det med en nypa salt, i vanlig ordning.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson