Under sin konferens under Playstation Meeting visade Sony upp den nya, mindre, Playstation 4-versionen. Den som följt internetrykten har redan sett maskinen sedan ett tag tillbaka, men nu är det alltså officiellt.

Denna kommer från och med släppet den 15 september att ersätta den gamla versionen. Kostnaden blir 299 dollar, så antagligen 3000 kronor här i Sverige.

Slim (som egentligen inte heter Slim utan bara PS4) är cirka 30% mindre än gamla PS4an och består annars av samma stoft. Enda negativa är att Slim saknar en optisk ingång, om det nu är något du använder dig av.

Såhär ser den ut:

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (3)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.