Vad spelar vi i helgen (9-11 sept)

En helg i en speljournalists liv.

Så efter några veckor av rykten och förväntningar visade Sony äntligen upp den nya Playstation 4 och den biffigare Playstation 4 Pro. Vi har skrivit en bunt om alla nyheterna här på sajten, bland annat varför du nödvändigtvis inte behöver köpa en. Dessutom har vi en rykande färsk recension av senaste World of Warcraft-expansionen. Men nu är det helg, och vi kommer spela:

Gabriel Eriksson Sahlin

Denna helg blir det absolut Inga spel för mig. Istället blir det massvis av True Blood och efterlängtad operation!

Andréas Göransson

I helgen ska jag damma av Guitar Hero Live! Besök vankas och det är trots allt ett av de bästa partyspelen, någonsin. Om tid finnes över ska vi försöka ge Ice Climbers lite kärlek med. Förra genomspelningen gick... så där.

Johnny Larsson

Jobb, jobb och åter jobb. Hinner jag något i pauserna får det bli Hearthstone.

Petter Hansson Frank

Helsingborgs IF kommer på besök till helgen vilket väl är den största händelsen. Allsvenskan sätter igång igen efter uppehållet så det blir kul. Annars lär det bära åter till Thedas och Dragon Age: Inquisition.

Adam Holmberg

I helgen ska jag lära mig tycka om främlingar och försöka spela lite World of Warcraft. Tänkte skapa en Tauren och stampa gnomes. Kommer troligen att tröttna som med alla andra MMO-spel, men ändå värt ett försök.

Jerry Fogselius

Jag har plötsligt återupptäckt Nintendo-glädjen i och med att jag tidigare i veckan lirade The Legend of Zelda: Triforce Heroes till 3DS, tillsammans med två vänner. I helgen lär jag därför fortsätta njuta av de Nintendo-exklusiviteter som jag ännu inte har avnjutit fullt ut och allra mest är jag sugen på att ge Skyward Sword en ny chans. Det är hög tid att jag spelar igenom det nu, innan Breath of the Wild släpps framåt våren!

Malin Granberg

Till skillnad från Adam tar jag paus från främlingar i World of Warcraft och sätter mig med andra spelet i Mass Effect-serien, en serie jag skamligt nog aldrig spelat igenom tidigare.

Robin Stjernberg

Spela spel - som speljournalist? Hur fasen ska man ha tid med det? Nej, om det finns någon tid över i helgen efter allt jobb så kommer de spenderas långt ner i glaset. Hutt!

Niklas Alicki

Jag är helt ärligt väldigt exhalterad över Playstation 4 Pro och har helt plötsligt börjat tycka att alla gamla spel på vanliga Playstation 4 ser ut som en mulen septembermorgon. Med det sagt så har jag sakta men säkert börjat lära mig det knepiga och oerhört charmiga The Tomorrow Children, så vid tillfälle tänker jag besöka denna marxistiska version av Minecraft och tower defense.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

FeatureFem heta rollspel att spana in 2016

Vilket blir nästa rollspel att äta en stor portion av ditt liv?

FeatureSå här var Ubisofts presskonferens

The Division, Rainbow Six: Siege, Assassins Creed: Syndicate och Aisha Tyler.

RekommenderatRecension: Mega Man Legacy Collection

Den blå bombaren i sin ursprungsform.

RekommenderatRecension: Gears of War 4

Dra igång motorsågarna igen.

RekommenderatVideorecension: Transformers: Devastation

Alex har djupdykt i Platinum Games nya robottolkning.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading