Castlevania-liknande Bloodstained skjuts upp till 2018

Det suger.

Bloodstained: Ritual of the Night är en slags spirituell uppföljare till Konamis Castlevania-serie. Spelet har nu skjutits upp till 2018. Fasen.

Bloodstained utvecklas av Koji Igarashi, regissören av fantastiska Catlevania: Symphony of the Night och flertalet av de andra bästa spelen i serien. Efter att ha uppnått sitt Kickstarter-mål på drygt fyra timmar har spelet varit under utveckling sedan i maj.

Det är i utvecklardagboken som Igarashi berättar att Bloodstained beräknas komma i början av 2018. "I made this decision to absolutely guarantee the game is done right the first time," säger han i en kort video.

Kanske detta är lika bra med tanke på hur sunkigt ett annat Kickstarter-finaniserat spel som skulle vara en spirituell uppföljare till en annan fantastisk spelserie? Jag pratar självklart om Mighty No 9. Snälla Igarashi, låt Bloodstained bli bra!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading