De gulliga maskarna i Worms är tillbaka i nya Worms WMD. Missa inte Davids recension av spelet där han hyllade återkomsten. Och ikväll blir maskslakt när Robin och Davids möts i ett episkt krig.

Streamen drar igång ikväll klockan 20.00 som vanligt. Vi lovar som vanligt härlig stämning i chatten och horder av pajkastning mellan Robin och David. Spana in streamen här i inlägget eller på vår youtube-kanal där ni så klart även kan prenumerera för att garantera att ni inte missar någonting.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.