Remasters haglar ner titt som tätt och visst, vi är lite trötta på dem också. Men det finns ju ändå ett par spel som vi inte hade tackat nej till att se saftiga remasters på. Som tur är har våra brittiska kollegor funderat på exakt samma sak och sammanställt en trevlig lista:

Är det något spel du faktiskt vill se en remaster på?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.