Nu när demot har varit tillgängligt sedan igår kom en gameplay-trailer från FIFA 17 upp under Tokyo Game Show 2016. Det sparas minsann inte på krutet när vi introduceras för Alex Hunter som är spelseriens allra första huvudkaraktär och Premier Leagues nästa stigande proffs i spelläget The Journey.

Hit går du för att ladda ner demot. I annat fall släpps FIFA 17 i sin helhet den 29 september, 2016 på Xbox One, PS4, PC, PS3 och Xbox 360.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.