Mikrotransakioner är en äcklig pest som plågar nya trippel A-spel. Med allt från spel-valutor till ohyggligt starka vapen har transaktionerna skapat obalans under flera år. Men nu har Capcom meddelat att det nya Resident Evil 7 kommer bli friskt. Ja, du läste rätt. Resident Evil 7 kommer inte ha några mikrotransaktioner.

Även fast det fortfarande finns förbokningserbjudanden ger detta meddelande en droppe av hopp till det nya och förändrade Resident Evil 7:Biohazard.

Tror du att Capcom kommer hålla sitt löfte? Kommentera nedan!

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Gabriel Eriksson Sahlin

Gabriel Eriksson Sahlin

Skribent

Gabriel är en öppen och sprallig östgöte som älskar spel, cosplay och skådespeleri. Med en dröm för att uppträda på scen studerar han skådespeleri i Göteborg och åker även runt på konvent där han både uppträder och dömer. Kärleken för cosplay kom för cirka 4 år sedan från den passionerade kärleken för spel. Gabriel älskar alla genrer men dras till spelen med en stark och drivande story så som favoriten Eternal Sonata.

Fler artiklar av Gabriel Eriksson Sahlin