Ubisofts medeltida krigarspel For Honor öppnar sin beta nu i helgen, så vi får äntligen chansen att ta på oss vikingaskägget och hugga huvudet av ett par riddare. Våra brittiska kollegor har dock haft möjlighet att spela alfan och bjuder på hela 23 minuter från spelet här nedanför:

I For Honor kan du välja att spela som antigen vikingar, samurajer eller riddare. Det finns sex olika klasser att välja på, alla med sina styrkor och svagheter. Blir du taggad efter ha sett videon eller kommer du hoppa detta?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.