Den här veckan tog vi en förhandstitt på Forza Horizon 3, recenserade The Tomorrow Children och bedömde även Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past. Men överlag finns det en liten lugnet före stormen-känsla på Eurogamer, en och annan redaktionsmedlem väntar förväntansfullt på att hjälpa Lord Saladin i Destiny-expansionen Rise of Iron som släpps nästa vecka. Men det är då! I helgen spelar vi:

Robin Stjernberg

Som bekant finns inte The Legend of Zelda till Playstation 4, men nu har vi fått det näst bästa. Zelda-klonen Oceanhorn, som tidigare fanns på mobiltelefoner, har nu släppts till Sonys maskin och är på många sätt en supermysig tolkning av Links äventyr. Skamlös kopia? Javisst, men vem fasen bryr sig. Nu jäklar ska det hackas sönder buskar!

Alexander Ljungqvist

I helgen ska jag fortsätta min genomspelning av Deus Ex (dvs originalet från 2000). Där ytterst mediokra Mankind Divided tog slut efter 7 timmar håller sig dess föregångare fortfarande igång efter 30 timmars speltid. Det finns alltid emailservrar att hacka och konspirationsteorier att uppnysta!

Jimmy Andersson

Objection! Här blir det inget spelande, jag ska guida den gode Phoenix Wight genom snåriga rättegångar i Spirit of Justice. Med andra ord något mycket roligare än att spela.

Andréas Göransson

Jag har åkt på bombastisk superförkylning så jag ska spendera tid med 3DSen, te och Netflix. Den som har speltips (förutom Pokémon) får gärna höra av sig!

Johnny Larsson

Förutom att jobba hela helgen får den lilla dötiden som blir till att klättra i rang på hearthstone. Jag hoppas få lite tid att lira med grabben också och då blir det Lego Star Wars the complete saga.

P-A Knutsson

Jag ska bränna sönder både däck och palmer i Forza Horizon 3. Australien bör se upp när jag kommer rusande i en Warthog med rosaskimrande fälgar.

Jonas Pettersson

Jag har påbörjat ett antal omspelningar, utöver min första genomspelning av Deus Ex: Mankind Divided. På agendan står alltså Dead Space, remastern av Resident Evil-remaken och Fear 2. Antar att jag har en skräck-kvot att fylla nu när det snart är oktober.

Robert Arveteg

Jag ska äntligen få tillbringa en helg med spel igen. Det kommer bli ett besök till postapokalyptiska Boston i Fallout 4 och recensionsspelande tillsammans med en papperstunn Mario. Önskar bara Rise of Iron var här, men det lär jag skriva om flera helger framöver istället.

Gabriel Eriksson Sahlin

Såhär efter en stor operation spenderas majoriteten av tiden med att sova, men på lördag blir det klassisk spelkväll med hela familjen!

Adam Holmberg

Rapture blir mitt resmål under helgen då jag ska ta en djupdykning i Bioshock: The Collection. Har inte spelat originalet på många år så ser fram emot att få göra det på Xbox One igen.

Jerry Fogselius

Precis som förra helgen är det Zelda som står på menyn för min del, men eftersom jag är på resande fot är det A Link Between Worlds till 3DS som jag äntligen får tid att djupdyka i. Att det är konsolens bästa spel råder det inga tvivel om, vilket vi även konstaterade i vår topp fem-lista när Nintendo 3DS fyllde fem år nu i våras. Tyvärr glömde jag laddaren hemma så hemresan på söndag lär dessvärre bli utan Links sällskap.

Petter Hansson Frank

Jag ska kötta For Honor-alfan för hela slanten. Ska bli oerhört intressant att se om Ubisofts historiska kompott av slagskämpar håller måttet. Jag hoppas på att det blir precis sådär ösigt som det ser ut att vara.

Niklas Alicki

Jag kan knappt vänta! Snart ska jag få kämpa sida vid sida med Lord Saladin och bege mig ut i The Plaguelands. Har längtat efter att få spela Destiny igen, så troligtvis kommer jag inte kunna hålla mig ifrån att öva upp mina Guardians innan expansionen kommer nästa vecka. Förhoppningsvis får jag hälsa på i Hong Kong en stund också, har precis upptäckt en gömd pärla i Sleeping Dogs!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.