World of Tanks Blitz får nya tanks från Valkyria Chronicles

Kolla in de nya stridsvagnarna från en annan spelvärld.

World of Tanks Blitz invaderas av nya tanks och den här gången från en annan värld - nämligen den som rymmer det taktiska rollspelet Valkyria Chronicles. Med detta har det spelets hjältar lämnat Europa för att ta sig an stridsvagnarna i World of Tanks Blitz med Edelweiss- och Nameless- vagnarna.

Både Edelweiss och Nameless befinner sig på Tier 7. Den förstnämnda är den medium tank designad av Professor Theimer och hade en betydande roll i att säkra segern i det första Valkyria Chronicles. Den andra tanktypen är däremot ett tyngre fordon som användes av Squad 422 i Valkyria Chronicles 3. Trots sitt starka försvar så har den även fördelar vad gäller manövrering.

"We're so proud to work with such a famous company in the gaming industry," säger Ozan Kocoglu, general manager hos Wargaming. "SEGA is an iconic company and Valkyria Chronicles is a legendary title. Being able to unite both through a passion for tanks, while bringing unique content to our players, is what we are all about."

"We're so excited to bring the world of Valkyria Chronicles to World of Tanks Blitz," säger Takeshi Ozawa, game director på Valkyria Chronicles. "World of Tanks Blitz is the game which firmly conquered its niche in the mobile market. It is a hit with the players, and this is a great opportunity for us to unite both titles. We hope that players will like it."

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

RekommenderatRecension: Call of Duty Black Ops 3

Det udda syskonet i Call of Duty-familjen är tillbaka.

Kampanj för att få HeatoN till Let's Dance

Vill ni se HeatoN skaka rumpa på dansgolvet?

FeaturePåskäggen vi älskar

Många spel har gömda påskägg att bjuda på för den som är tillräckligt ihärdig i sitt letande. I denna artikel berättar redaktionen om sina personliga favoriter!

FeatureAndréas krönika #7: Fem spel jag vill se på E3

Andréas spekulerar i vad som kommer under årets E3 och vad han vill se.

Nintendo: Vi gör våra grymma IP:n fräscha

Nintendo-chefen Reggie Fils-Aime bemöter kritiken från E3-eventet.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading