D.Va kan vara på väg till Heroes of the Storm

Är Overwatch-hjälten på väg att ta steget in i MOBA-världen?

Få har väl missat det stora genomslag som Overwatch haft på spelvärlden, och lika få har väl undgått att se bilder på numera nästan ikoniska hjältarna som vi kan spela som i denna shooter. En av dessa, modellerad efter en verklig Starcraft-spelare, är D.Va som åker runt på slagfältet i sin massiva mech suit.

Nu verkar det som om D.Va kanske kommer att figurera i den härliga Blizzard-kompott som är Heroes of the Storm. I alla fall är det ett sätt att tolka denna bild över olika citat som karaktären Sarah Kerrigan verkar kunna häva ur sig i spelet. Det är sajten Gosugamers som lagt ut bilden, och i ett av citaten står "IntroResponse_DVa00" och skulle kunna ha något med Overwatch-karaktären att göra.

1

Flera av svaren i den här listan verkar vara riktade åt redan existerande karaktärer i Heroes of the Storm, så kanske är detta en indikator att D.Va är på väg in?

Eller så är det bara rena spekulationer...

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Petter Hansson Frank

Petter Hansson Frank

Esport-redaktör

Trots uppväxten som bondpojk i en av Jämtlands avkrokar lyckades Petter tidigt intressera sig för spel i alla dess former. I dagsläget får dock nästan allt annat stryka på foten för Dota 2, ett spel som Petter borde vara proffs i vid det här laget.

Relaterat material

Gröna troll intar Total War: Warhammer

Dessa kommer inte alls vara en nagel i ditt öga på slagfältet...

Phil Spencer: Scorpio är en 4K-konsol

Xbox-chefen har blivit intervjuad.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading