Det börjar bli dags för ännu en installation i ett av Microsofts flaggskepp och alltså dags för en släpptrailer på det. Den här gången är det Gears of War 4 som gäller och kommer att hamna på våra butikshyllor den 11 oktober.

I trailern får vi höra en trött Marcus Fenix berätta om kriget mot Locust och den nya fienden the Swarm. Trailern är riktigt fin och känns betydligt mer stabil än den gameplayvideo som visades på E3 som faktiskt inte alls kändes speciell på något sätt. Fans till serien har mycket att gotta sig med och kommer definitivt att känna peppen inför release.

vad tyckte du om trailern och kommer du att köpa spelet?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Fler artiklar av Robert Arveteg

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material