Kungar och vackra landskap i all ära, men Polen får nu det fräckaste frimärket man kan tänka sig: Geralt of Rivia från The Witcher-serien. Damn!

Det är Poczta Polska, det största postföretaget i Polen, som samarbetar med CD Projekt Red och släpper 180 000 frimärken med den vithåriga besten på. Det handlar alltså om en ytterst limiterad utgåva.

witcherstamp
witcherfdc

Med tanke på hur känd Adrzej Sawpkowskis bokserie om Geralt och gänget är i Polen, plus den extrema internationella succén The Witcher 3: Wild Hunt framförallt har blivit, så är detta kanske inte alltför konstigt. Borde vi starta en namninsamling att posten ska göra samma sak med kända svenska spelvarumärken? Ett Minecraft-frimärke kanske?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.