Förra veckan var Pauline i London för att testa Forza Horizon 3. Det kommande Xbox One-spelet totalt kryllar av härliga detaljer, vilket våra kollegor på Outside Xbox har sammanställt i en trevlig video du kan se här:

Den 27 september släpps till sist Forza Horizon 3. Är du taggad?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.