Det har redan gått två år sedan det tokhyllade Bayonetta 2 släpptes exklusivt till Wii U. Undertecknad räknar det som tidernas främsta actionspel på grund av den oerhört snabba och supertajta mekaniken. Att Bayonetta själv är typ den coolaste karaktär som designats gör inte saken sämre.

1

För att fira tvåårsdagen har spelets regissör och mannen bakom målningen ovan - Yusuke Hashimoto - skrivit en blogginlägg på Platinum Games hemsida där han avslöjar ett par smaskiga hemligheter "som inte ens guideböckerna vet om", som han själv uttrycker det. Klicka här för att komma åt alla hemligehter. Det är en diger lista kan jag lova!

Utöver det gav Yusuke-san oss även en liten sneak peek på en kommande amiibo föreställandes världens häftigaste häxa:

2

Vad säger ni, vore inte ett Bayonetta 3 rena rama drömmen till Nintendo NX?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Fler artiklar av Jimmy Andersson

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Annons