Om en månad är det dags för Gears of War 4. Därför har The Coalition nu gått ut och deklarerat att spelet nått guldstatus, vilket innebär att spelet är färdigt för tryck.

Så här sa Xbox-chefen Phil Spencer om nyheten:

"With Gears of War 4, I'm very proud of what the team at The Coalition has achieved. Not only is it the most technically ambitious Gears game yet - with split-screen play on both Xbox and Windows 10, Xbox Play Anywhere support, Cross Play across all co-op modes, and available 4K graphics - it's a return to the grounded, tense and brutal tone that made so many fall in love with this universe, story and characters for the first time."

Är du pepp?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.