Om du är sugen på nytt grafikkort och Gears of War 4 kan Nvidias alternativ vara värd en titt.

The Verge skriver nämligen att Microsoft inlett ett samarbete med grafikkortstillverkaren och därmed bjuder på en gratis kopia av stekheta Gears of War 4 vid köp av ett GTX 1070 eller GTX 1080. När kampanjen kör igång är oklart, men räkna med någonstans runt den 11 oktober när spelet lanseras.

Vi fick även en lanseringstrailer häromdagen. Kolla in den ovan.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.