Det första nedladdningsbara materialet till Dark Souls 3 - Ashes of Ariandel - fick sin första trailer mot slutet av augusti. Detta var mer av en cinematisk upplevelse som visade upp spelets nya område än något som visade gameplay, men nu har denna trailer följts upp av just en fyra minuter lång video inriktad på gameplay. Bandai Namco varnar för eventuella spoilers.

Ashes of Ariandel blir tillgängligt den 25 oktober, 2016.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.