1

I Oktober är det dags för ännu en uppdatering till Rocket League. Den här gången handlar det om en gratisuppdatering som kommer inkludera en ny arena vid namn AquaDome som har ett vackert undervattenstema. Arenan kommer att finnas med i den vanliga spellistan samt i turneringssammanhang.

Utöver det här så släpper Psyonix två nya bilar som kommer att gå på en avgift. Just nu är prissättningen satt till $1.99 styck, vilket gör att de åtminstone inte kommer ligga över 50-lappen här i sverige.

Vi på eurogamer sverge vill helst glömma Rocket League efter den förnedrande förlusten i direktsändning (kan ses här!) mot våra danska kollegor tidigare i år (vi väntar fortfarande på att vår chefredaktör ska visa hur man gör bättre ifrån sig), men hur tycker ni läsare att spelet håller än idag?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Fler artiklar av Robert Arveteg