1

Resident Evil 7 utspelar sig som bekant i förstapersonsperspektiv, vilket garanterat tar spelaren närmare alla läskiga saker som kommer bita en i ansiktet (särskilt i VR), men också förstås är radikalt annorlunda gentemot tidigare titlar i serien. Därmed har spelet aldrig lämpat sig bättre på PC förrän nu och nu vet vi hur mycket kraft PC-spelarna kommer behöva.

MINIMUM:

 • OS: WINDOWS 7,8,8.1,10 64-BIT
 • Processor: Intel Core i5-4460, 2.70GHz or AMD FX-6300 or better
 • Minne: 8 GB RAM
 • Grafik: NVIDIA GeForce GTX 760 or AMD Radeon R7 260x
 • DirectX: Version 11
 • Ytterligare anmärkningar: 1080P CPU/GPU at 30FPS Players will have to either lower texture or set streaming textures to OFF in order to optimize performance. *Internet connection required for game activation. The game is still undergoing development, so all PC requirements are subject to change.

REKOMMENDERADE:

 • OS: WINDOWS 7,8,8.1,10 64-BIT
 • Processor: Intel Core i7 3770 3.4GHz or AMD or better
 • Minne: 8 GB RAM
 • Grafik: NVIDIA GeForce GTX 960 or AMD Radeon R9 280X or better
 • DirectX: Version 11
 • Ytterligare anmärkningar: "1080P CPU/GPU at 60FPS *Internet connection required for game activation. The game is still undergoing development, so all PC requirements are subject to change."

Såhär beskrivs spelet på Steam:

"Lidande och isolering genomsyrar de ruttnande väggarna på en övergiven bondgård i den amerikanska södern. "7" innebär en nystart för överlevnadsrysargenren, och ett skifte till ett skrämmande och uppslukande isolerat perspektiv."

Resident Evil 7 kommer att släppas den 24 januari, 2016 på Xbox One, PS4 och PC.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Fler artiklar av Jonas Pettersson