Nu återvänder karaktären Frank Pritchard för en återförening med Adam Jensen i Deus Ex: Mankind Divided. Spelets första nedladdningsbara story-tillägg - System Rift - har alltså släppts och finns nu tillgängligt via Xbox Live och Steam, för att senare också anlända på Playstation Network.

Pritchard är Jensens tidigare kollega från Sarif Industries i Deus Ex: Human Revolution och han är tillbaka för att be om en tjänst. För att få mer information om den mystiska gruppen Santeau måste Jensen ta sig in i de säkraste databankerna som skapats - Palisade Blade.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.